We hebben uw hulp hard nodig! Doet u mee? Mijn Muziek-dagen in de Westerkerk

DE WESTERKERK WORDT GERESTAUREERD

U merkt daar op dit moment weinig van maar het karwei is nog niet af. Dankzij de hulp van meer dan duizend deelnemers aan Metsel een Steen ziet de buitenkant van onze mooie kerk er nu weer piekfijn uit. Nu is de binnenkant aan de beurt en we hopen daar begin 2017 een start mee te kunnen maken.

KOM NAAR MIJN MUZIEK IN DE WESTER

Er is nog steeds veel geld nodig om de binnenmuren weer helemaal te herstellen. Een groot deel van het pleisterwerk is door vocht en zout aangetast. Grote stukken kalk zitten los en dat moet gerepareerd worden. Na de muren zijn het grote orgel, de prachtige houten portalen en de vele architectonische details aan de beurt. Helpt u mee? Vult u dan onderstaand formulier in.

LUISTER VANAF NU NAAR UW EIGEN MUZIEK, EXCLUSIEF VOOR U OP CD

Als u meedoet nodigen wij u en uw vrienden, familie of kennissen van harte uit om op een van de Mijn Muziek-dagen in de Westerkerk langs te komen. In uw aanwezigheid speelt onze eigen organist Jos van de Kooy uw muziek naar keuze. Exclusief voor u en uw partner, ouders, kleinkind of uw goede vrienden. Bach, Buxtehude en de Beatles: Jos van der Kooy kan echt alles op het monumentale orgel spelen.

MIJN MUZIEK IS VOOR EEUWIG EN ALTIJD

U kiest misschien voor muziek die gespeeld werd op uw huwelijk, de lievelingsmuziek van uw ouders, de muziek die u hoorde toen u verliefd werd of het lied dat u troost gaf na het verlies van een dierbare. Wij willen graag dat u Uw Muziek steeds opnieuw kunt beluisteren. Daarom maken we, in uw bijzijn, uw persoonlijke CD-opname. Deze sturen we naar u op, mooi verpakt in een doosje. En als u dat graag wil gebruiken we zelfs uw eigen tekst en foto op de voorkant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 020 4230980!

Doet u mee? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen contact met u op.

* = verplicht veld
Aanhef *

Maak uw keuze *

De Stichting Vrienden Westerkerk is een Culturele ANBI. U mag daarom 125% van uw gift aftrekken bij uw aangifte (in veel gevallen ook uw eenmalige gift). Met een jaarlijkse bijdrage van bijvoorbeeld € 60,- (minimaal 5 keer) krijgt u, afhankelijk van uw jaarinkomen, sowieso een deel, (tot wel € 39,- per jaar!) terug van de Belastingdienst. Hoeveel? Dat hangt af van de hoogte van uw inkomen. Kijkt u op www.belastingdienst.nl voor meer informatie of belt u even naar 020 4230980!